Divisionsturneringen d. 12. - 14. maj 2006

Fredag middag mødtes juniorer, trop og klan patruljer fra det meste af Ege Division til den årlige turnering, som i år blev afholdt i Ganløse. Vi fik etableret lejren med telte, bålpladser, spiseborde mm. Juniorerne havde konkurrencer om bedste lejretablering og bedste mad, så de udleverede mad til ledere fra de andre grupper. Lørdag formiddag stødte mikro og mini patruljerne til. Dagen gik med et løb i Ganløse Ore, hvor der var opgaver relateret til lande fra det meste af verden. I år løb Ebbe Skjalmssøn af med vandretrofæerne for både junior og trop - meget godt scoret, da vi ikke havde minier med og vores klan var sendt ud for at stå for en af posterne !

Se også omtalerne i Amts Avisen og på DDS' hjemmeside.

Det lykkedes os endnu engang at snyde meteorologerne - fra fredag middag til søndag middag fik vi så lidt regn at vi næsten ikke opdagede det. Lidt køligt, især da det blæste op søndag, men mest pænt med en hel del sol og lunt vejr.

Fotografer: Leif Tomasson, vores Divisionschef (2 stk. markeret med *), Ralf Ørtz Jensen fra Ræven Skibby (1 markeret med **) og undertegnede.

Opstilling af telte, etablering af bålpladser
Trop og klan laver legeplads Det blev varmt..  
Bålplads snart klar Pause..... Gyngen testes Svævebane
Bålpladsen udvides (§)   Tid til mad Ups - skulle ikke ses  
Brændekløvning Brun sæbe på gryden   Så er maden klar Justering nødvendig  
Smag vores mad !   Vandkamp ! Aftenhygge Lejrbål
Lørdag morgen Mini og mikro orienteres Der skulle findes guld, som svinges over en flod (jo, det er !) Her blev der ..
bygget bro uden brug af tovværk - 9 rafter blev "flettet", så spejderne kunne komme over den dybe, dybe kløft. Både bygning
Karsten blev våd.. Frokost pause   flere både Test af telt kundskaber
Syge transport (**) Svært at dele ski Spyd produktion Pusterør (*)
Trops hygge   Mere brænde, tak Karsten klarede dem Tintin et Terry og publikum
på en Yak okse (?) Troppen underholder Dupont et Dupond Gyngen var populær Nedbrydning...
     
af lejren De stolte vindere (*)      

Det var alle tiders spejder weekend, så der skal lyde en stor tak til arrangementsgruppen og postmandskabet (ikke mindst 2 ledere fra Sydsjælland, vores Klan og Kathrine, en tidligere Junior spejder som alle trådte til, da vi ellers ikke var nok).

Virvar d. 23. maj 2006