Forside -> Billeder -> Divisionssommerlejren 2011

24.september 2011

Billeder fra Divisionssommerlejren 2011

Artikel i Amtsavisen d. 4. juli - Artikel i Lokalavisen d. 28. juli

Gorms billeder - mest mikroer - Niels' billeder - mest minier - Thomas' billeder

Lørdag d. 25. juni - Muler og Trop cyklede i dejligt vejr fra Ganløse til Hillerød via Frederiksborg slot. Ruten blev lidt længere end nødvendigt (25 km for Mulerne, 29 km for Troppen, se ruten i Google Earth format) fordi vi havde fået oplyst forkert adresse...

Søndag d. 26. juni - Cykelturen fra Hillerød til Gurredam (23 km, se ruten i Google Earth format) og lejretablering. Om eftermiddagen deltog Musene i "Rend og hop" aktivitet, nogle Muler var i smedjen, resten snittede skæfter til knive.

Mandag d. 27. juni. Mest billeder fra "Ragnarok" - Troppens løb, i dag fra Gurredam til færgen i Helsingør. Nogle Mus var til Indianer-aktivitet. Bjørnene var til "Rend og hop" om formiddagen og til Bingoløb om eftermiddagen. Nogle Mulerne snittede skæfter til knive, resten støbte i tin om formiddagen. Om formiddagen deltog Troppen i "Gourmet-Trangia".

Tirsdag d. 28. juni. Igen mange billeder fra "Ragnarok". Musene var til batik-farvning om formiddagen, nogle Mus var til Indianer om eftermiddagen. Bjørnen var på klatrevæggen om formiddagen og tog på hike om eftermiddagen. Mulerne var hele daten på Kullen for at klatre. Video-sekvens fra da Mulerne cyklede mod Helsingør.

Onsdag d. 29. juni. Igen flest billeder fra Ragnarok og nogle enkelt fra gruppelejrpladsen. Bjørnene kom hjem fra deres hike og Mulerne tog afsted på cykel-hike. Musene tog hjem efter frokost.

Torsdag d. 30. juni. Troppen var på Sø- og Wellness-aktivitet. Mulerne kom hjem fra deres hejk midt på dagen. Bjørnene tog på tur til Kronborg hele dagen. Stadig flot vejr om formiddagen, men over middag blæste det op og blev overskyet og køligt.

Fredag d. 1. juli. Bjørnene var i "Oldes køkken" om formiddagen og til sø-aktivitet om eftermiddagen. Mulerne tog til Kronborg om formiddagen. Om eftermiddagen støbte nogle Muler i tin mens de andre var i smedjen. Troppen byggede sæbekassebil. Vi begyndte at "bryde lejr ned", dvs. alle teltene blev pakket sammen og vi satte oversejl op som en lang bivuak. Der var afslutnings-halløj med is og murerbalje-street-boom-beat. Dette begyndte at dryppe lidt om aftenen og kl. 01 begyndte det at regne for alvor. Video-sekvens fra afslutnings-underholdningen.

Se også billeder på Gurredams hjemmeside - og fra Erik Harefods hjemmeside (bl.a. fra Kullen)

Lørdag. d. 2. juli. Det regnede resten af natten og midten af vores lejrplads var om morgenen forvandlet til en mindre sø med mere end 5 cm vand. Vi fik morgenmad, ryddede op på gruppelejr-pladsen og Troppens grenlejr-plads og tog hjem kl. ½11-11. Troppen cyklede hjem (35½ km) - se ruten.