Forside -> Billeder -> Troppens oprykningstur

29. august 2010

Fredag d. 24. september kl. 18 mødtes vi på Liselund og fik fordelt fællesudstyr (mad, Trangia'er mm.) i rygsækkene. ½ times tid efter tog vi afsted ud ad Mosevej. Maibritt påtog sig at finde vej og det lykkedes i fin stil trods mørket Vi spiste mad i skovbrynet lidt i 8 Pause lidt over 9 i Ryget

Turens mål var Naturskolen ved Furesøbad, hvor der var en fin lejrplads med sheltere rundt om en bålplads. Vi var fremme lidt over 10, hvor Troppen hyggede sig mens Sheelagh - trods begyndende regnvejr - fik gang i et bål så vi kunne stege pølser og brød. Troppen delte en shelter og var i poserne ved 1-tiden.

Lørdag morgen vågnede de kl. 8 - det regnede stadig lidt. Vi fik kogt havregrød og varmet vand til varm kakao og til opvask. Så havde vi et oprykningstalentshow med rap, akrobatik og sang. Vi fik pakket sammen og kom lidt forsinket af sted kl. ½12.

En velfortjent kiks-pause Nær Store Klaus Det sidste stykke på Mosevej

Det var planen at være retur kl. 2, men lavere tempo end forventet kombineret med at jeg valgte en forkert vej (+ 750 m) gjorde at vi først var ved Liselund kl. ½4.

Vi gik 11 km den første dag og 11,2 km tilbage - vi fik alle ømme fødder og skuldre, nogle mere end andre... Tak for en fin tur.

Virvar